Toimitusehdot

Tervetuloa Dogsterin verkkokauppaan

Osa tuotevalikoimastamme on myynnissä näillä sivuilla. Lisäämme tuotteita kyselyjen mukaan.

Tärkeää

Verkkokaupassa minimitilausraja on 15.00 €. Tilausten toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

PALAUTUKSET/VAIHDOT

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautuksista sekä vaihdoista tulee ottaa aina ensin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Dogster tmi noudattaa Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajasuojaviraston verkkokauppaohjetta.  Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan/vaihtamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Palautuskuluista vastaa asiakas.

Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myöskin pakkaukseltaan myyntikelpoinen. Palautamme Sinulle maksamasi kauppahinnan tai voit vaihtaa tuotteen toisen kokoiseen tai kokonaan eri tuotteeseen.

Liitä palautettavaan tuotteeseen alkuperäinen Lähetyslista tai Kuitti ja lisää siihen haluatko: A: palauttaa tuotteen B: vaihtaa tuotteen toiseen Palautuksia varten tarvitsemme tilinumerosi, jotta voimme palauttaa kauppahinnan.

Tilatessasi esim. leluja ja turkinhoitotarvikkeita tuotteiden värit vaihtelevat, joten valitsemme värit satunnaisesti. Leluilla ei ole kestävyystakuuta.Muuta huomioitavaa


TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen.
Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Dogsterilla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja tai hintoja.


HINNAT

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Dogsterin verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Dogster pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.


TOIMITUSVAIHTOEHDOT JA –HINNAT

Matkahuollon noutopaketti: Toimitus valitsemaasi matkahuollon noutopisteeseen, laskutamme todelliset kulut, vähintään 6.00 /lähetys.
Postipaketti : Toimitus postitoimipaikkaasi, vähintään 6.00 / tilaus, laskutamme todelliset postituskulut.


Maksutapa


MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Dogster toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830


VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

tech
Dogster verkkokauppa
Dogster Tmi
Paattistentie 1183
FI-21330, Paattinen
FINLAND
puh. 0500 112103
puh. 0400 112103
tilaus@dogster.fi
Y-tunnus: 1871960-3
Paytrail